Fysiken

Utmanar den traditionella gymbranschen och gör träningsupplevelsen smidigare

Dream

Tänk om gymmet eller klätteranläggningen du går till är mer än bara en plats för träning. Tänk om man kan skapa ett större community som gör det möjligt för alla medlemmar att vara med och påverka och utvecklas på bästa sätt.

Explore

Fysiken ägs av Göteborgs studentkårer. För att göra träningsupplevelsen så bra som möjligt för studenterna ska inte bara priset vara lågt utan upplevelsen ska genomsyras av nytänkande och innovation.

Träningsupplevelsen kan göras smidigare genom att förbättra många små saker och genom att utmana konventioner så kan helheten blir något helt nytt.

Varför behövs ett fysiskt plastkort? Hur gynnar det medlemmen att behöva vara på plats 10 min innan för att skriva ut en pappersbiljett till gruppträningen? Tänk om du kunde planera när du ska träna baserat på hur många som är på anläggningen.

Deliver

Resultatet blev en app där Fysiken får en direktkanal till medlemmarna. Appen innehåller digitalt medlemskort, där QR-kod används för att komma in på anläggningarna samt att medlemmarna blir incheckade på passen de har bokat. Man kan också hålla koll på antal besökare på anläggningarna, både i realtid och en prognos, så att det blir lättare att planera träningen utifrån när det är lägre beläggning.

Ready for take off?