Wrebit

Automatiserar bokföring och fakturering med AI - direkt i mobilen

Dream

Världen behöver fler entreprenörer och Wrebits vision är att ge alla möjlighet och inspiration att följa sina drömmar om att driva eget företag, direkt från mobilen i en app från dag ett. Detta utan förkunskaper och helt utan löpande kostnader för sin administration.

Explore

Wrebit riktar sig mot den minsta småföretagaren för att dessa ofta glöms bort och de tjänster och lösningar som de ofta tvingas använda är långt ifrån användarvänliga eller smarta. De flesta i Wrebits målgrupp har aldrig bokfört tidigare. De föredrar att arbeta snarare än att administrera. Konceptet utformades med utgångspunkt i insikten att de absolut minsta småföretagarna enbart behöver ett väldigt enkelt system.

Deliver

Det är nu det blir kul att bokföra på riktigt!  Mycket tid lades på användargränsnittet och det utformades med fokus på upplevelsen av enkelhet. Allt överflödigt skalades bort. Appen har också en AI-motor som med hjälp av bildigenkänning kan hjälpa till att bokföra kvittona. Idag hjälper Wrebit ca 15 000 småföretagare att förenkla sin bokföring.

Ready for take off?